Alegeri parlamentare 2020. Iohannis, nou mesaj de susţinere pentru PNL: Mergeţi la vot ca să nu păţim ca în decembrie 2016, când a câştigat PSD şi a urmat coşmarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a subliniat în intervenţia sa de joi seară că românii trebuie să iasă la vot duminică pentru a nu câştiga PSD alegerile şi să se întâmple ca în 2016, când social-democraţii au preluat guvernare pentru trei ani.

„A fost aprobată Strategia de vaccinare împotriva noului coronavirus, o campanie de vaccinare care va dura cel puţin câteva luni de zile. Am dorit să fie o campanie bine pregătită. Strategia a fost bine lucrată. Această strategie prevede paşii care se vor face, principiile pe care se bazează întreaga strategie. Aceste lucruri vor fi prezentate publicului pe larg în cadrul unei conferinţe de presă la guvern”, a declarat şeful statului.

„În acest moment e posibil la începutul anului viitor România să beneficieze de prima tranşă de vaccin, cu un număr de aproximativ 1 milion de doze. Va fi vaccinat întregul personal medical şi persoanele din grupurile de riscuri. Vaccinarea nu e obligatorie, e sigură şi se face planificat. Vaccinurile sunt sigure. Persoanele din zona medicală vor în proporţie de peste 80% să se vaccineze”, a completat preşedintele României. 

Klaus Iohannis a vorbit despre faptul că vor fi două vaccinuri. „Vaccinarea e în două tranşe, intervalul urmând a fi comunicat. Suntem bine pregătiţi. Personal sunt mulţumit de munca Ministerului Sănătăţii, de domnul colonel Gheorghiţă. Abia aştept să vină vaccinul şi să ne apucăm de reconstrucţie. Să refacem tot ce a fost lăsat mai încet. Să reajungem la normalitate”, a mai spus preşedintele. 

Apoi, şeful statului a îndemnat lumea să voteze PNL şi să meargă la vot. „E uşor de observat că în ultimele zile auzit despre sondaje. Într-un fel e bine. Cam în toate sondajele câştigător e PNL, ceea ce e un lucru bun. Şi eu îmi doresc să câştige PNL. Dragi români, alegerile nu se câştigă în sondaje, ci la urne, prin vot. Vă rog să mergeţi şi să votaţi. E extrem de important. Aţi fost alături de mine în 2019, la referendum, şi am reuşit să oprim ciopârţirea legilor Justiţiei, aţi fost alături de mine la prezidenţiale. Mergeţi la vot ca să nu păţin ca în decembrie 2016 când printr-o prezenţă scăzută a câştigat PSD şi a urmat coşmarul de ani de zile, în care PSD şi-a bătut joc de ţară. Votaţi echipa cu care vom reconstrui România!”, a conchis Iohannis.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite