Iohannis o felicită pe Maia Sandu pentru câştigarea alegerilor: Cetăţenii au ales continuarea drumului european şi democratic, un drum al progresului

Iohannis o felicită pe Maia Sandu pentru 
câştigarea alegerilor: Cetăţenii au ales 
continuarea drumului european şi democratic, un drum al progresului

Maia Sandu şi Klaus Iohannis FOTO presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis o felicită pe Maia Sandu pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale din R. Moldova, afirmând că cetăţenii au ales continuarea drumului european şi democratic, un drum al progresului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„O felicit pe Maia Sandu pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova! Cetăţenii Republicii Moldova au ales continuarea drumului european şi democratic, un drum al progresului! România va rămâne alături de în eforturile reale ale Republicii Moldova de modernizare, democratizare şi apropiere de UE”, a scris preşedintele pe Twitter.

Liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) Maia Sandu este câştigătoarea alegerilor prezidenţiale de duminică, din Republica Moldova, la nivel naţional fiind cu peste 15 procente în faţa contracandidatului său, preşedintele în funcţie Igor Dodon, iar în diaspora având cu mai mult de 85 de procente în faţa acestuia, conform rezultatelor preliminare.

Citeşte şi:

Maia Sandu este noul preşedinte al Republicii Moldova. Cu 99% din voturi numărate, Dodon a suferit o înfrângere zdrobitoare

Chişinăul a votat cu Maia Sandu. Victorie categorică în faţa lui Igor Dodon

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările