Klaus Iohannis, la aniversarea a 30 de ani de SPP: V-aţi evidenţiat prin profesionalism şi competenţă în îndeplinirea tuturor misiunilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis. FOTO presidency.ro
Klaus Iohannis. FOTO presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj de apreciere la aniversarea a 30 de ani d ela înfiinţarea Serviciului de Pază şi Protecţie, instituţie recunoscută pentru modul profesionist în care şi-a făcut treaba.

„Această zi marchează un moment special în istoria Serviciului de Protecţie şi Pază – împlinirea a 30 de ani de la înfiinţare, ca autoritate a statului cu atribuţii în cadrul sistemului naţional de securitate. De-a lungul acestor trei decenii de activitate, v-aţi evidenţiat prin profesionalism şi competenţă în îndeplinirea tuturor misiunilor derulate atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Adaptabilitatea şi preocuparea constantă pentru îmbunătăţirea performanţelor individuale şi colective au sporit eficienţa colaborării cu celelalte instituţii componente ale sistemului naţional de securitate, precum şi cu serviciile omoloage din străinătate”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis. 

Mai mult, şeful statului a încurajat SPP în ceea ce priveşte încercarea acestuia de adaptare la noile provocări de securitate. „Aniversarea de astăzi are loc într-un moment dificil, în care întreaga omenire se confruntă cu pandemia  generată de virusul SARS-CoV-2. Mai mult, în acest context global complicat, marcat de multe provocări şi incertitudini în domeniul securităţii, este cu atât mai important să continuaţi să vă adaptaţi metodele şi mijloacele pentru executarea misiunilor specifice unei structuri moderne, eficiente şi pregătite să acţioneze în condiţii de risc. Îmi exprim aprecierea pentru întreaga activitate pe care Serviciul de Protecţie şi Pază o desfăşoară în slujba României şi vă încurajez să vă îndepliniţi misiunile cu acelaşi devotament şi cu loialitate faţă de ţară, consolidând prestigiul dobândit în toţi aceşti ani”, a completat Iohannis.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite