Klaus Iohannis: Îndemn cât mai multe persoane să se deplaseze folosind bicicleta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a postat sâmbătă un mesaj pe profilul său de Facebook în care îndeamnă cât mai multe persoane să se deplaseze pe bicicletă, arătând că mersul pe bicicletă „ne menţine sănătoşi, reduce traficul rutier şi, implicit, poluarea“.

„Viaţa din marile oraşe este de multe ori agitată şi aglomerată, iar îmbunătăţirea calităţii vieţii trebuie să reprezinte un obiectiv pe termen mediu şi lung. Mersul cu bicicleta fie duminica în parc sau în fiecare dimineaţă spre serviciu ne menţine sănătoşi, reduce traficul rutier şi implicit poluarea. Sunt alături de biciclişti şi îndemn cât mai multe persoane să se deplaseze folosind bicicleta“, a scris Iohannis în mesajul postat pe profilul său de Facebook.

Mesajul este însoţit şi de o fotografie cu şeful statului pe bicicletă, dar şi de hashtag-ul (prin accesarea căruia se activează fluxul tuturor postărilor ce conţin termenul respectiv) #oraspentruoameni. 

Mai multe marşuri ale bicicliştilor au loc la acest sfârşit de săptămână la Bucureşti şi în localităţile Sibiu, Pantelimon şi Brăneşti. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite