Alegeri parlamentare 2020. Kelemen Hunor: UDMR susţine un guvern politic; am avut unul tehnocrat şi a fost dezastruos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor. FOTO Eduard Enea
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor. FOTO Eduard Enea

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că susţine în mod categoric un guvern politic, pentru că cel tehnocrat a fost „dezastruos”, menţionând că şi-ar dori un Executiv de centru-dreapta.

„Eu doresc o stabilitate politică şi un guvern de centru-dreapta, care va aplica politici publice prin care investitorii, antreprenorii şi angajaţii vor avea predictibilitate în primul rând şi pot face proiecţii pe termen mediu pe termen lung. Cel mai important lucru este să existe o creştere economică şi o stabilitate economică", a afirmat liderul UDMR într-un interviu pentru Agerpres. 

Liderul UDMR a mai susţinut că una dintre principalele probleme o reprezintă faptul că cetăţenii nu au încredere în instituţiile statului. Potrivit lui Kelemen Hunor, statul se uită la cetăţeni „ca la nişte criminali care încă n-au fost prinşi".

Totodată, preşedintele UDMR i-a îndemnat pe cetăţeni să îşi exercite dreptul de vot la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Mergeţi la vot! Frica nu este un bun sfetnic, cum nici supărarea nu este un bun sfetnic. Înţeleg supărarea oamenilor, dar acolo, în momentul votului, în acele câteva minute din secţia de votare, nu există niciun risc, niciun pericol dacă respectăm regulile. Şi acest lucru se vede după 27 septembrie - situaţia nu s-a înrăutăţit fundamental din cauza votului", a susţinut Kelemen Hunor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite