Kelemen Hunor: UDMR nu mai susţine Guvernul PSD-ALDE

Kelemen Hunor: UDMR nu mai susţine Guvernul PSD-ALDE

Kelemen Hunor. FOTO Eduard Enea

UDMR nu susţine Guvernul PSD-ALDE, iar această decizie rămâne în vigoare, a declarat marţi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, după şedinţa grupurilor parlamentare reunite ale partidului, potrivit Agerpres.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am luat o decizie (n.r.- săptămâna trecută)  şi am spus că nu susţinem Guvernul PSD-ALDE şi această decizie rămâne în vigoare. Din acest punct de vedere nu s-a schimbat nimic, fiindcă nu a fost o decizie de tip electoral sau de tip de campanie electorală, nu noi am introdus acest subiect în dezbatere şi nu noi trebuie să rezolvăm această problemă, noi aşteptăm rezolvarea problemei din partea Guvernului, fiindcă e datoria Guvernului să dea un răspuns acolo unde se întâmplă ceva ilegal şi de aceea eu cred că, în continuare, Guvernul, administrativ şi politic, răspunde pentru tot ce se întâmplă în Valea Uzului şi nu numai", a declarat Kelemen Hunor, potrivit Agerpres. 
 
UDMR a anunţat săptămâna trecută că rupe protocolul de colaborare cu PSD motivul fiind invocat fiind situaţia din Valea Uzului, însă motivul din spatele deciziei era faptul că sprijinirea măsurilor controversate ale PSD îi ducea pe UDMR-işti spre un rezultat sub prag.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: