Kelemen Hunor: UDMR nu mai susţine Guvernul PSD-ALDE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kelemen Hunor. FOTO Eduard Enea
Kelemen Hunor. FOTO Eduard Enea

UDMR nu susţine Guvernul PSD-ALDE, iar această decizie rămâne în vigoare, a declarat marţi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, după şedinţa grupurilor parlamentare reunite ale partidului, potrivit Agerpres.

„Am luat o decizie (n.r.- săptămâna trecută)  şi am spus că nu susţinem Guvernul PSD-ALDE şi această decizie rămâne în vigoare. Din acest punct de vedere nu s-a schimbat nimic, fiindcă nu a fost o decizie de tip electoral sau de tip de campanie electorală, nu noi am introdus acest subiect în dezbatere şi nu noi trebuie să rezolvăm această problemă, noi aşteptăm rezolvarea problemei din partea Guvernului, fiindcă e datoria Guvernului să dea un răspuns acolo unde se întâmplă ceva ilegal şi de aceea eu cred că, în continuare, Guvernul, administrativ şi politic, răspunde pentru tot ce se întâmplă în Valea Uzului şi nu numai", a declarat Kelemen Hunor, potrivit Agerpres. 

UDMR a anunţat săptămâna trecută că rupe protocolul de colaborare cu PSD motivul fiind invocat fiind situaţia din Valea Uzului, însă motivul din spatele deciziei era faptul că sprijinirea măsurilor controversate ale PSD îi ducea pe UDMR-işti spre un rezultat sub prag.

Te-ar putea interesa şi:

Codrin Ştefănescu, reproşuri la adresa colegilor după condamnarea lui Dragnea: M-am săturat să văd oameni care se delimitează de colegii noştri

Cum s-a colorat harta politică după votul de duminică: Capitala e cu USR, Vestul e cu PNL. Moldova şi Oltenia au rămas fidele PSD

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite