Kelemen Hunor, critici pentru Iohannis: A învăţat ceva de la Băsescu

Kelemen Hunor, critici pentru Iohannis: A învăţat ceva de la Băsescu

Kelemen Hunor - FOTO Eduard Enea

Liderul UDMR Kelemen Hunor a vorbit luni la „Adevărul Live” despre motivele pentru care partidul său intenţionează să voteze moţiunea de cenzură a PSD-ului, precum şi despre implicarea preşedintelui Klaus Iohannis în jocul politic, explicând că „a învăţat ceva de la Băsescu”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„A învăţat ceva de la Băsescu, sper că nu şi lucrurile rele. Când eşti la ultimul mandat, iar aici Băsescu a fost corect faţă de Boc. Şi-a asumat nişte chestii grele, într-un moment mult mai greu decât România. A fost corect atunci. Şi preşedintele Iohannis poate asuma nişte lucruri mai puţin populare. Depinde de analiza lui, a celor de la preşedinţie. Văd că acum săptămânal face conferinţe, spune lucruri pe care ar trebui să le spună premierul”, a declarat liderul UDMR Kelemen Hunor, întrebat ce părere are despre implicarea politică a preşedintelui Klaus Iohannis.
 
Mai departe, Kelemen Hunor a relatat că vede o pornire de preşedinte-jucător în cazul lui Klaus Iohannis.
 
„Da, de aceea am spus de Băsescu. Cred că declanşarea procedurii pentru anticipate este de peste 50%. Despre finalizarea cu dizolvarea, nu ştiu ce să spun”, a adăugat Hunor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: