Judecătoarea Iulia Motoc: Sunt ferm convinsă să dau în judecată trustul Intact. Antena 3 continuă să mintă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecatoarea CCR Iulia Motoc.
Judecatoarea CCR Iulia Motoc.

Dacă într-un comunicat emis ieri de Curtea Constituţională judecătoarea Iulia Motoc îşi rezerva dreptul de a da în judecată trustul Intact, astăzi magistratul este convins să treacă la fapte, subliniind că Antena 3 continuă să dezinformeze.

"Sunt ferm convinsă să îi dau în judecată pe toţi cei care m-au defăimat pentru că am aplicat legea. În întreaga mea carieră juridică am militat pentru statul de drept", a scris judecătoarea pe Facebook.

Mai mult, într-o postare făcută marţi pe blogul personal, Iulia Motoc semnalează că "se perpetuează în cele mai vulgare forme dezinformarea" la publicaţiile şi televiziunile care aparţin trustului Intact. Încă din titlul postării Motoc afirmă că "minciunile Antenei 3 şi trustului Intact continuă".

"Dincolo de aspectele în mod vădit neveridice, se încearcă să se inducă în opinia publică că nu cunosc partidul politic care m-a nominalizat ca judecător al Curţii", mai scrie Motoc.

Judecătoarea sublinează că a fost nominalizată de PDL şi nu de UNPR, pentru că progresiştii au devenit grup parlamentar abia în noiembrie 2011, iar ea este judecător CCR încă din 2010.

Sătulă de acuzaţiile lansate de trustul Intact la adresa ei, judecătoarea CCR Iulia Motoc afirma luni într-un comunicat de presă că ar putea acţiona în judecată publicaţiile care i-au adus prejudicii morale.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite