Jobbik ar avea toată autonomia necesară la Socola

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un parlamentar Jobbik ne ameninţă cu o situaţie de tip Kosovo dacă nu cedăm Transilvania extremiştilor maghiari, la doar o săptămână după ce Vona Gabor vehicula acelaşi tip de incitare la violenţă chiar de pe teritoriul României.

Le oferim politicienilor Jobbik toată autonomia şi atenţia de care au nevoie la Socola, unde există personal specializat în a le asculta declamaţiile şi a le prescrie tratamentul adecvat. Putem să le oferim liderilor Jobbik şi celule speciale pe care să scrie Ungaria Mare, Trianon sau Budapesta, iar cămăşile de forţă le acordăm bonus, din partea casei. De fapt, la dorinţa clientelei Jobbik, putem schimba denumirea localităţii traducând-o în ungureşte pentru ca să stea liniştiţi la tratament, ştiind cât de sensibili sunt aceşti politicieni la drepturile maghiarilor.

La Transilvania nu vom renunţa niciodată, dar, pentru simptomatica reprezentanţilor Jobbik, am putea renunţa la autoritatea statului român în cazul Spitalului Clinic de Psihiatrie Socola Iaşi, declarându-l Ţinutul Autonom Jobbik.

Ne asumăm că vom înfiinţa secţia maghiară a spitalului de la Socola şi că vom importa diazepamul din Ungaria, pentru ca pacienţii Jobbik să poată citi eticheta şi să fie mândri că sunt pe teritoriu unguresc.  Altfel, s-ar putea să nu înţeleagă prospectul medicamentului, care prevede că este indicat în anxietate, sevraj alcoolic, tratament profilactic şi curativ în cazuri de delirium tremens.

Dacă autonomia din celule nu este suficientă, putem declara toată zona spitalului teritoriu autonom pentru politicienii Jobbik, pentru ca aceştia să marcheze victoria definitivă asupra României şi obţinerea unei părţi din teritoriul nostru naţional. La Transilvania nu vom renunţa niciodată, dar, pentru simptomatica reprezentanţilor Jobbik, am putea renunţa la autoritatea statului român în cazul Spitalului Clinic de Psihiatrie Socola Iaşi, declarându-l Ţinutul Autonom Jobbik.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite