Ivan (PSD): Dăncilă n-o să conducă nici măcar o secundă Guvernul, va fi Dragnea, care a vrut s-o impună pe Dăncilă imediat după Sevil Shhaideh şi nu a reuşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea
Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea

Eurodeputaţii români şi străini au fost "efectiv şocaţi” de nominalizarea Vioricăi Dăncilă pentru postul de premier, a declarat la RFI europarlamentarul Cătălin Ivan (grup S&D). El a mai spus că Dăncilă este "cea mai obedientă şi cea mai fidelă persoană posibilă din tot PSD-ul pentru Liviu Dragnea, persoana pe care şi-a dorit s-o impună imediat după Sevil Shhaideh şi nu a reuşit".

Cătălin Ivan a criticat desemnarea Vioricăi Dăncilă ca premier: "M-a surprins pe mine, ne-a surprins pe toţi cei din Parlamentul European, români şi străini deopotrivă. Lăsăm la o parte comunicatul acela dat de colegii din PSD, a fost impus acel comunicat să fie dat şi ei doar şi-au dat acordul să apară numele lor pe listă, dar vorbesc de europarlamentari din toate ţările, care au lucrat cu Viorica Dăncilă sau care o ştiu cât de cât. Majoritatea nu o ştiu nici după nouă ani de zile, dar şi cei care o ştiu au fost efectiv şocaţi (...). Este cea mai obedientă şi cea mai fidelă persoană posibilă din tot PSD-ul pentru Liviu Dragnea, persoana pe care şi-a dorit s-o impună imediat după Sevil Shhaideh şi nu a reuşit”.

Eurodeputatul a mai spus că o veste proastă este şi faptul că Guvernul va rămâne în aceeaşi "structură mamut".

"Eu cred că vestea proastă este că până la urmă vor rămâne toate portofoliile şi Guvernul va rămâne în structura aceasta mamut. Eu am susţinut demersul făcut de Mihai Tudose, pentru că eu chiar cred că avem nevoie de un Guvern mai suplu, de miniştri mai puţini, de o echipă mai performantă. Faptul că Mihai Tudose a fost obligat să plece, iar Viorica Dăncilă, de fapt Liviu Dragnea, că Viorica Dăncilă n-o să conducă nici măcar o secundă Guvernul, va fi Liviu Dragnea şi la Camera Deputaţilor şi la Guvern şi la partid, ceea ce este foarte periculos pentru democraţia din România, iar vestea proastă că vor rămâne peste 80% din oameni acolo, practic toţi oamenii lui Liviu Dragnea, acei incompetenţi în marea lor majoritate, aduşi de la Teleorman doar pe criteriul obedienţei şi că vom avea în continuare acest Guvern mamut este foarte rău pentru România şi pentru eficienţa acestei guvernări”, a mai declarat Ivan.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite