Ivan cere ajutor pentru excluderea PSD din familia europeană: Pe mailul lui Dragnea va ajunge o notificare de fiecare dată când cineva va semna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Cătălin Ivan, ales pe listele PSD, dar retras din partid, a anunţat marţea trecută, că a cerut excluderea PSD din familia social-democrată europeană, condamnând modul în care Liviu Dragnea gestionează situaţia din partid. Cu toate acestea, Ivan a cerut luni, printr-o postare pe Facebook, semnarea unei petiţii în acest sens, anunţând că liderul PSD va primi câte o notificare pe email la fiecare semnătură venită de la cetăţeni.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a îndemnat oamenii, luni, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, să semneze petiţia care cere excluderea PSD din familia socialiştilor europeni. 

„Săptămâna bună se cunoaşte de luni dimineaţa, aşa că, tuturor celor care credeţi că în România democraţia este în pericol, că cei care ne-au furat timp de treizeci de ani vor rămâne cu banii şi ne vor sfida în continuare, că românii plecaţi din ţară din cauza sărăciei nu se vor mai întoarce niciodată, că pe 10 august a fost gazată la propriu una din ultimele zvâcniri ale democraţiei din România, vă propun să-i transmitem lui Liviu Dragnea cât mai multe mesaje că nu renunţăm”, şi-a început Ivan postarea pe reţeaua sa de socializare.

Acesta a anunţat, totodată, că liderul PSD, Liviu Dragnea, va primi un email de fiecare dată când cineva va semna petiţia online şi a îndemnat lumea să îi transmită, astfel, un mesaj direct pe această cale. 

„Pe mailul lui Dragnea va ajunge câte o notificare de fiecare dată când moţiunea de mai jos va fi semnată. Cu fiecare semnătură va şti că încă un roman îl condamnă pentru dezastrul din ţară. Fiecare semnătură îi va spune că socialiştii europeni au un argument în plus să discute situaţia din România şi să-l declare oficial nefrecventabil.
Aici este moţiunea. Cu cât mai mulţi, cu atât mai puterici. Atitudinea creează viitorul.  https://www.change.org/p/serghei-stanişev-solicităm-exclude… ”, a încheiat Ivan. 

Fostul europarlamentar PSD, Cătălin Ivan, rămas acum membru independent afiliat familiei europene social-democrate, a anunţat marţi că cere excluderea PSD din familia S&D europeană. Acesta a explicat că partidul din care a făcut parte „nu mai arată deloc cu cel în care a fost membru atâţia ani” şi spune că a devenit „total antiomenească”.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite