Ivan, atac la Gabriel Oprea: UNPR ne şantajează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan susţine că PSD este şantajat de UNPR, amintind de liderul formaţiunii Gabriel Oprea care a spus că îi va susţine pe social-democraţi doar dacă Victor Ponta rămâne în fruntea Guvernului.

„Am văzut şi vedem cu toţii că, practic, ne agăţăm de guvernare. Am ajuns la mâna UNPR, care ne şantajează. Am citit şi eu, am văzut că domnul Oprea susţine PSD doar pentru Victor Ponta, altfel, are alte uşi deschise", a mai afirmat Cătălin Ivan, la Realitatea TV.

În altă ordine de idei, europarlamentarul afirmă, fără modestie, că este cel mai puternic contracandidat al lui Victor Ponta, pentru şefia PSD.

"Sunt cel mai puternic contracandidat al lui Victor Ponta. Sunt cel mai puternic pentru ca sunt singurul. O spun fara falsa modestie. Nu şi-a mai anunţat nimeni candidatura (...) Eu cred că, odată ce ai pierdut, trebuie să dai şansa partidului să vină cu oameni noi, cu alte feţe (...) Varianta de a veni în faţa alegătorilor cu acelaşi om, care a pierdut, este o varianta perdantă", a declarat Cătălin Ivan.

După excluderea din partid a lui Mircea Geoană, la pachet cu Marian Vanghelie şi Dan Şova, situaţia din PSD a devenit tot mai tulbure. Recent, doi baroni locali cu greutate, Radu Mazăre şi Marian Oprişan, şi-au arătat nemulţumirea faţă de conducerea PSD. Recent, senatorul PSD Sorin Bota a cerut organizarea unui congres şi alegeri interne în partid, precum şi revenirea în partid a celor excluşi.

Citeşte şi:

Planul lui Geoană de a recuceri PSD

Baronii au început „să mârâie“ la Ponta. Oprişan: „Să nu se mai comporte ca Năstase“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite