Iulian Fota: Lui Dragnea i s-a ridicat viza de SUA

Iulian Fota: Lui Dragnea i s-a ridicat viza de SUA

Expertul în probleme de securitate Iulian Fota spune că în mediul înalt din Bucureşti s-ar fi aflat că lui Liviu Dragnea i s-ar fi ridicat viza pentru Statele Unite ale Americii.

Iulian Fota spune că anunţul privind mutarea ambasadei este un gest disperat al lui Liviu Dragnea de a câştiga bunăvoinţa Statelor Unite pentru campania electorală care urmează. 
 
"Gândiţi-vă că domnul Dragnea este într-o situaţie disperată. El nu are viză de Statele Unite. Sunt voci foarte importante, grele care spun şi poate că aici şi noi ne-am putea lămuri în zilele următoare, că domnului Liviu Dragnea i s-a ridicat viza de Statele Unite. Asta mi se pare un lucru foarte interesant. 
 
Mai ales că avem o antiteză între acea fotografie faimoasă în care domnul Dragnea dădea mâna cu domnul Trump şi apoi această chestiune cu ridicarea vizei de către Statele Unite. Asta îţi arată o schimbare la 180 de grade şi că gest disperat, dar disperarea a dus la costuri pentru România de câştigare a unei relaţii cu SUA pentru a contrabalansa izolarea asta internaţională în care PSD se află pe linia cu UE şi Bruxellesul, inclusiv cu Partidul Socialist. În perspectiva celor două campanii care vin a făcut gestul acesta. 
 
Uitaţi-vă care este miza. S-a încercat o schemă de-asta românească, ca la Teleorman. A crezut că aşa cum rezolvi lucrurile la Teleorman le rezolvi şi în politica internaţională. O să ne coste pe toţi," a spus fostul consilier prezidenţial pentru securitate naţională Iulian Fota la Digi24, scrie stiridiaspora.ro.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: