Iulian Bulai, de la întâlnirea cu experţii Comisiei de la Veneţia: Nicolicea a dat vina pe Opoziţie pentru greşelile din decizii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulian Bulai, deputat USR, a relatat o scenă de la întâlnirea dintre experţii Comisiei de la Veneţia şi membrii comisiei special pentru justiţiei, susţinând că Eugen Nicolicea le-a transmis oficialilor europeni că Opoziţia s-a comportat „huliganic”.

Iulian Bulai a explicat şi că Nicolicea a dat vina pe Opoziţie pentru unele greşeli din deciziile finale ale comisiei speciale pentru justiţie.

„Sunt acum la întâlnirea cu delegaţia Comisiei de la Veneţia. Sunt aşezat între Iordache, Nicolicea şi Cazanciuc.

Trubadurul PSD, Eugen Nicolicea, le explică membrilor Comisiei de la Venezia că opoziţia s-a comportat huliganic in comisii şi noi am perturbat lucrările comisiei speciale pentru modificarea legilor justiţiei.

Datorită comportamentului opoziţiei care a venit cu boxe (cc Stelian Ion), s-au strecurat unele greşeli in deciziile finale ale comisiei speciale. Aşa se scuză marele Nicolicea în faţa celor care au venit să ne întrebe de ce România o ia razna.

Acestea sunt argumentele de grădiniţă ale omului propus spre a fi viitorul Ministru al Justiţiei. Omul care se visează succesorul lui Tudorel Toader.

Nu mai am cuvinte.
Ne prăpădim de râs la argumentele lui. Dar e de plâns.

Oare cine îl crede pe acest domn?”, a scris Iulian Bulai pe Facebook

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite