Iulian Bulai anunţă că miercuri va avea loc dezbaterea privind situaţia actuală şi viitorul TVR

Iulian Bulai anunţă că miercuri va avea loc dezbaterea privind situaţia actuală şi viitorul TVR

Iulian Bulai, Preşedintele Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor. FOTO: Facebook Iulian Bulai

Preşedintele Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor, Iulian Bulai, a anunţat că miercuri va avea loc dezbaterea privind situaţia actuală şi viitorul TVR. Acesta a adăugat că discuţiile vor viza „modificări necesare în legislaţie, golurile pe care Televiziunea Publică ar trebui să le completeze într-o piaţă media comercială şi locul pe care jurnalismul de investigaţie ar trebui să îl ocupe în politica TVR”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ne ţinem de cuvânt şi ne apucăm de treabă: dezbatem viitorul TVR.
 
Ca preşedinte al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare din Camera Deputaţilor organizez mâine o dezbatere privind situaţia actuală şi viitorul Televiziunii Române. Am invitat jurnalişti din presa românească şi reprezentanţi ai societăţii civile, pentru că reformarea TVR-ului trebuie să se realizeze cu aportul unor oameni cu experienţă în presa din România, care pot contribui la o schimbare reală în felul în care funcţionează TVR.
 
Vom discuta despre modul de selecţie al preşedintelui-director general, modificări necesare în legislaţie, golurile pe care Televiziunea Publică ar trebui să le completeze într-o piaţă media comercială şi locul pe care jurnalismul de investigaţie ar trebui să îl ocupe în politica editorială a TVR.
 
Nu putem începe reformarea TVR fără a şti unde ne aflăm acum şi cum ne dorim ca aceasta să arate în viitor. Dezbaterea de mâine este doar primul pas dintr-un lung şir de acţiuni – inclusiv o întâlnire cu oamenii din TVR, angajaţi şi colaboratori – prin care să putem oferi o soartă mai bună pentru Televiziunea Publică”, a scris Iulian Bulai pe Facebook. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările