Iulian Bulai anunţă că miercuri va avea loc dezbaterea privind situaţia actuală şi viitorul TVR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor, Iulian Bulai, a anunţat că miercuri va avea loc dezbaterea privind situaţia actuală şi viitorul TVR. Acesta a adăugat că discuţiile vor viza „modificări necesare în legislaţie, golurile pe care Televiziunea Publică ar trebui să le completeze într-o piaţă media comercială şi locul pe care jurnalismul de investigaţie ar trebui să îl ocupe în politica TVR”.

„Ne ţinem de cuvânt şi ne apucăm de treabă: dezbatem viitorul TVR.

Ca preşedinte al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare din Camera Deputaţilor organizez mâine o dezbatere privind situaţia actuală şi viitorul Televiziunii Române. Am invitat jurnalişti din presa românească şi reprezentanţi ai societăţii civile, pentru că reformarea TVR-ului trebuie să se realizeze cu aportul unor oameni cu experienţă în presa din România, care pot contribui la o schimbare reală în felul în care funcţionează TVR.

Vom discuta despre modul de selecţie al preşedintelui-director general, modificări necesare în legislaţie, golurile pe care Televiziunea Publică ar trebui să le completeze într-o piaţă media comercială şi locul pe care jurnalismul de investigaţie ar trebui să îl ocupe în politica editorială a TVR.

Nu putem începe reformarea TVR fără a şti unde ne aflăm acum şi cum ne dorim ca aceasta să arate în viitor. Dezbaterea de mâine este doar primul pas dintr-un lung şir de acţiuni – inclusiv o întâlnire cu oamenii din TVR, angajaţi şi colaboratori – prin care să putem oferi o soartă mai bună pentru Televiziunea Publică”, a scris Iulian Bulai pe Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite