Ironiile lui Şerban Nicolae. Cum i-a certat senatorul PSD pe jurnaliştii care au cerut explicaţii despre legea graţierii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Nicolae, liderul senatorilor PSD. FOTO Mediafax
Şerban Nicolae, liderul senatorilor PSD. FOTO Mediafax

Liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, autorul mai multor amendamente controversate privind legea graţierii, i-a ironizat, luni seară, pe jurnaliştii care au cerut explicaţii privind demersul său. În zece minute, acesta a criticat trei televiziuni, însă în colimatorul său a fost şi presa scrisă.

Liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae , Şerban Nicolae, a readus subiectul graţierii în prim-plan, printr-un amendament depus la Senat. Prin amendamentul lui Nicolae se propune inclusiv graţierea celor condamnaţi pentru fapte de corupţie, iar motivarea senatorului PSD este că cei condamnaţi pentru corupţie nu merită să stea câte trei în pat şi în condiţii inumane. 

Nicolae i-a criticat pe rând pe cei de la Digi24, Realitatea TV, PRO TV, dar şi „România Liberă“. „Dumneavoastră oricum faceţi speculaţii. Digi 24 spune că am apostrofat jurnaliştii, ceea ce e o minciună sfruntată“, a fost replica lui Nicolae pentru reporterul Digi24, care a întrebat ce are senatorul televiziunea pentru care lucrează.  „Dar dumneavoastră ce aveţi cu mine. Eu v-am spus că oricum veţi face speculaţii, că oricum veţi spune minciuni“, a completat senatorul PSD. 

Afirmaţii ironice au fost şi la reporterului PRO TV. „Haideţi să vă spun o informaţie strict secretă, de o importanţă deosebită. Suntem în faza de Comisie juridică la Senat, nu am ajuns în plen. E o informaţie clasificată pe care numai la PRO TV o să o găsiţi. Toată această perioadă poate fi folosită pentru o dezbtatere. O să aflaţi inclusiv care e impactul, de la ANP, ca să ne dăm seama ce oameni periculoşi pentru societate vor ieşi din închisoare în cazul în care se aprobă graţierea. E adevărat, puteţi să anticipaţi care va fi forma finală, dumneavoastră având o emisiune de talente (n.r.- „Românii au talent“). Sunt convins că o să ştiţi şi care va fi rezultatul“, a declarat Şerban Nicolae, ironic, la întrebarea pusă de reporterul PRO TV. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite