Ionuţ Vulpescu (PSD): „Servilismul lui Tomac faţă de Băsescu îngroapă Mişcarea Populară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul interimar al PMP, Eugen Tomac FOTO Adevărul
Liderul interimar al PMP, Eugen Tomac FOTO Adevărul

Deputatul PSD Ionuţ Vulpescu susţine că poziţia liderului PMP, Eugen Tomac, faţă de preşedintele Traian Băsescu este marcată de un „servilism“ care „va îngropa“ formaţiunea.

„Noul purtător de cuvânt al preşedintelui Băsescu, Eugen Tomac, este într-o campanie disperată de imagine. Ameninţările pe care acesta le proferează nu sunt decât o dovadă a lipsei de maturitate politică şi a gradului de servilism faţă de Traian Băsescu, pentru a-i mulţumi pentru funcţia de păpuşă pe care acesta i-a oferit-o în Partidul Mişcarea Populară“, declară Vulpescu, într-un comunicat.

„Dacă cineva vrea să voteze dreapta băsistă, alege PDL, care măcar e originalul, nu e PMP, o copie, e aceeaşi Mărie cu altă pălărie“, mai scrie deputatul social-democrat.

În opinia sa, „ceea ce trebuie să realizeze domnul Tomac este că privatizarea CFR Marfă se află pe masa lui Traian Băsescu, iar acesta refuză să-şi asume responsabilitatea“.

„Este un sofism ieftin acela că în CSAT nu se aprobă contracte de privatizare. Atât timp cât s-a discutat privatizarea CFR Marfă, se discută tot procesul, inclusiv contractul, care finalizează procesul“, adaugă Vulpescu.

Totodată, deputatul PSD îi reproşează liderului PMP „neregulile petrecute în cheltuirea banului public, petrecute atunci când ocupa o poziţie guvernamentală, nereguli pe care i le impută Curtea de Conturi a României“.

„Aşteptăm de la domnul Tomac şi de la şeful său de la Cotroceni, domnul Traian Băsescu, seriozitate în abordarea acestui subiect şi responsabilitate în abordarea unui proces care nu poate fi doar un pretext pentru a-l ataca pe premier“, conchide Ionuţ Vulpescu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite