Ionuţ Moşteanu, atac către PSD: Nu puteţi să-l învăţaţi pe Florin Cîţu să facă bugetul când voi aţi luat lecţii doi ani de zile de la Viorica Dăncilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionut Moşteanu/ Facebook
Ionut Moşteanu/ Facebook

Deputatul USR Ionuţ Moşeanu a răspuns luni, la Ora prim-ministului din Parlament, la atacul venit din partea social-democraţilor, afirmând că „sub bagheta lui Ponta, Dragnea, Dăncilă aţi ratat toate oportunităţile de dezvoltare pentru România”.

„În urmă cu patru ani când sute de mii de oameni îngheţau în stradă, puţini îşi imaginau că vom avea o şansă la reformă. După ce aţi avut grijă aproape 30 de ani să spuneţi că politica nu poate fi făcută de oameni cu cariere solide, puţini îşi imaginau că în 2021 vom ajunge să avem o nouă generaţie de politicieni la guvernare. Dar românii au spus clar la alegeri. Guvernul reprezintă acum oamenii care nu-şi mai doresc să vadă penali în funcţii publice şi baroni care-şi tratează judeţele ca pe propria moşie. Nu mai vor să vadă incompetenţi în funcţii publice. Nu mai vor să se trateze în spitale în paragină în timp ce parlamentarii dvs promit spitale regionale dar vin cu nişte amărâte de machete 3D”, a declarat luni, în Parlament, Ionuţ Moşteanu.

Acesta şi-a continuat apoi atacul asupra social-democraţilor, amintind că aceştia din urmă l-au avut ca ministru al Economiei pe Dănuţ Andruşcă, iar premier pe Viorica Dăncilă.

„Sub bagheta lui Ponta, Dragnea, Dăncilă, aţi ratat toate oportunităţile de dezvoltare pentru România. Aţi lăsat bugetul pe deficit. După ani de zile în care singura politică a fost să aruncaţi cu bani în stânga şi dreapta. Nu puteţi să veniţi să-i daţi lecţii de economie lui Claudiu Năsui. Acum patru ani de zile l-aţi avut ministru al economiei pe Dănuţ Andruşcă. Nu puteţi să-l învăţaţi pe Flori Cîţu să construiască un buget când voi aţi luat doi ani de zile lecţii de la Viorica Dăncilă.

Bugetul acesta e construit pe dezvoltare şi investiţii. Avem cel mai mare buget din istorie pentru investiţii. În 2018 Viorica Dăncilă ne prezenta un buget de investiţii de 32 mld de lei. Azi, guvernul Cîţu prezintă un buget pe investiţii de 61 de mld. de lei, cel mai mare din istorie”, a afirmat Ionuţ Moşteanu.

Vezi şi: Florin Cîţu: PSD m-au chemat în Parlament să vadă cât rezist la înjurăturile lor. Ciolacu şi Grindeanu sunt slugile lui Dragnea

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite