Ionel Dancă, către Cîţu: Să fii salvat în funcţie de mână cu Dorneanu şi Ciolacu este o ruşine pentru un premier susţinut de Partidul Naţional Liberal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Danca FOTO Facebook Ionel Danca
Ionel Danca FOTO Facebook Ionel Danca

Deputatul PNL Ionel Dancă spune că premierul Florin Căţu a ales un mod „urât” să intre la „vârf” în politcă. Reacţia deputatului vine în contextul în care CCR a decis să dezbată sesizarea făcută de Guvern privind moţiunea de cenzură pe 28 septembrie. „Să fii salvat în funcţie de mână cu Valer Dorneanu şi Marcel Ciolacu, folosind practici PSD, este de-a dreptul o ruşine pentru un premier susţinut de Partidul Naţional Liberal PNL”, scrie Dancă

„Urât mod ai ales Florin Citu să intri în politică la vârf! Să fii salvat în funcţie până la Congres, de mână cu Valer Dorneanu şi Marcel Ciolacu, călcând în picioare statul de drept si democraţia din România, folosind practici PSD, este de-a dreptul o ruşine pentru un premier susţinut de Partidul Naţional Liberal! Mi-a fost drag Florin Citu când eram colegi dar totul are o limită şi mai drag îmi este Partidul Naţional Liberal”, scrie Ionel Dancă pe Facebook. 

Curtea Constituţională a decis, joi, că va dezbate, în 28 septembrie, sesizarea Guvernului referitoare la moţiunea de cenzură. 

Decizia luată de CCR plasează dezbaterea după Congresul PNL. Astfel, mandatul premierului în funcţie nu este ameninţat de dezbaterea moţiunii de cenzură în plenul reunit al Parlamentului, înainte de votul pentru preşedinţia PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite