Ion Prioteasa: „Demisia mea din funcţia de preşedinte PSD Dolj nu are legătură cu alegerile de la Congres”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj nu a obţinut un nou mandat de vicepreşedinte PSD  FOTO: Adevărul
Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj nu a obţinut un nou mandat de vicepreşedinte PSD  FOTO: Adevărul

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a anunţat, marţi că va demisiona din funcţia de lider al filialei PSD Dolj, calitate pe care o deţinea din 2008.

„Eu nu am câştigat o funcţie de vicepreşedinte la nivel naţional aşa cum am candidat, dar era dificil din punct de vedere tehnic pentru ca PSD Dolj să primească trei funcţii de vicepreşedinte. Nu ştiu ce s-a întâmplat în laboratoarele interne. De mai multă vreme a fost declanşată o campanie de defăimare publică a imaginii mele. Înţeleg să procedez în singura manieră cu putinţă care să evite ruperea organizaţiei: este demisia mea din funcţia de preşedinte al PSD Dolj", a spus Prioteasa.

Ion Prioteasa activează la nivelul conducerii PSD Dolj din 2001, când a deţinut funcţia de preşedinte executiv al filialei, iar din 2008 până în prezent a fost lider al social-democraţilor din Dolj. În 2010 a fost învestit şi cu funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei naţionale PSD.  Ion Prioteasa şi-a depus candidatura pentru un nou mandat, dar sâmbătă, delegaţii PSD nu i-au acordat suficiente voturi.

“Doresc ca nimeni să nu lege demisia mea din funcţia de preşedinte al PSD Dolj de rezultatul alegerilor de la Congresul partidului. A fost o competiţie şi, aşa cum am spus-o înainte de a mă înscrie în cursă, fiecare dintre cei care şi-au depus candidatura merita să câştige”, a precizat Prioteasa.

Ion Prioteasa a invocat "neînţelegeri şi disfuncţionalităţi care au slăbit unitatea filialei", prin care a justificat decizia de a renunţa la şefia PSD DOlj.

Ion Prioteasa a rămas doar în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj pe care o deţine din 2004.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite