Ion Iliescu s-a fotografiat alături de Ronnie O’Sullivan, fost campion mondial la snooker

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Iliescu alături de Ronnie O’Sullivan şi Stuart Bingham FOTO Facebook Ronnie O’Sullivan / Facebook Monique Limbos
Ion Iliescu alături de Ronnie O’Sullivan şi Stuart Bingham FOTO Facebook Ronnie O’Sullivan / Facebook Monique Limbos

Fostul preşedinte al României Ion Iliescu s-a fotografiat, sâmbătă seară, cu doi campioni mondiali la snooker, deja legendarul Ronnie O’Sullivan şi Stuart Bingham. Poza cu cei doi a apărut pe pagina personală a lui Ronnie O’Sullivan.

Fostul preşedinte al României, persoană care nu a fost văzută de-a lungul timpului la prea multe manifestări sportive,  se dovedeşte a fi un mare fan al snookerului. Iliescu apare într-o fotografie postată pe contul de Facebook al celebrului jucător Ronnie O'Sullivan. 

Ronnie O’Sullivan şi Stuart Bingham, campioni mondiali la snooker, au jucat, sâmbătă seară,  o primă serie de jocuri demonstrative, la Circul Globus, într-o atmosferă electrizantă. 

Meciul în sine s-a jucat după sistemul cel mai bun din 9 jocuri, adică primul la 5. Ronnie a câştigat cu 5-4, revenind de la 2-4. 

Cei doi campioni de snooker au cerut să meargă la Clubul Colectiv, loc unde în urmă cu  trei săptămâni au avut loc incendiul care a provocat moartea a 60 de persoane.Ronnie şi Stuart au aprins lumânări şi s-au recules în faţa clubului, ei făcându-şi apariţia ţinând pe mână cîte un steag al României. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite