Ion Iliescu împlineşte astăzi 85 de ani. Fostul preşedinte este aşteptat diseară la un concert în cinstea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, împlineşte, marţi, 85 de ani. Din cauza vârstei înaintate, Ion Iliescu va petrece prima parte a zilei numai alături de soţia sa, Nina, iar seara va participa la un concert privat, oferit în cinstea sa de către membrii Clubului de la Bucureşti.

Surse din anturajul fostului preşedinte au precizat, luni, pentru Mediafax, că, în cursul serii, Ion Iliescu va participa la un concert privat, unde se va cânta muzică clasică, dar nu numai, oferit în cinstea sa de către membrii Clubului de la Bucureşti, fundaţie al cărei membru fondator este.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a urat, luni,  „La mulţi ani!” în avans preşedintelui de onoare al partidului, Ion Iliescu, transmiţându-i mulţumiri pentru tot ce a făcut şi exprimându-şi speranţa ca şi social-democraţii să ajungă la vârsta acestuia.

„Şi, deşi cu o zi mai devreme, dar vreau în numele dumneavostră - o să-i spun şi personal mâine - să-i spun «La mulţi ani!» domnului Ion Iliescu, să-i mulţumim pentru tot ce a făcut şi să ne dorim să ajungem şi noi la vârsta domniei sale - măcar o parte dintre noi - şi sper sincer ca luna martie să fie într-adevăr cu primăvară, că iarnă a fost destulă”, a spus Ponta.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu a fost prezent, luni, la şedinţa BPN, absenţa sa de la şedinţele formaţiunii devenind, în ultima perioadă, de notorietate.

Nici anul trecut, fostul şef de stat nu a avut deloc program public. Iliescu nu a participat la concertul de muzică clasică organizat în 2 martie pentru sărbătorirea sa, apropiaţi ai preşedintelui de onoare al PSD afirmând că acesta şi-a petrecut seara acasă, împreună cu familia. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite