Ion Iliescu, despre protestatarii din Piaţa Victoriei: Sunt indivizi şi forţe interesate să cultive discordia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte Ion Iliescu. FOTO Mediafax
Fostul preşedinte Ion Iliescu. FOTO Mediafax

Fostul preşedinte Ion Iliescu a declarat, duminică, pentru Mediafax, că nu înţelege cine este „în spatele“ protestestului anunţat pentru duminică seara în Piaţa VIctoriei, însă a subliniat că e de părere că „sunt indivizi şi forţe interesate să cultive discordia“.

„Asta ne trebuie acum, în loc să strângem rândurile în jurul unui guvern care încearcă să aşeze lucrurile cu chizbuinţă? Nu înţeleg cine e în spatele acestei mişcări şi ce urmăresc în ultimă instanţă. Este regretabil”, a declarat pentru Mediafax fostul preşedinte Ion Iliescu.

Fostul şef al statului a spus despre aceste proteste ar fi „anormale”. „Din asta avem doar de pierdut cu toţii. În loc să strângem lucrurile şi să căutăm să sprijinim forţele care înceacă să construiască ceva în această ţară, iată sunt indivizi şi forţe interesate să cultive discordia. Nu înţeleg cine este interesat în aşa ceva”, a adăugat Ion Iliescu.

Un protest faţă de proiectul Legii graţierii care urmează să intre luni în plenul Senatului pentru dezbatere şi vot final este anunţat pe Facebook, pentru duminică, în Piaţa Victoriei din Capitală, de unde protestatarii ar urma să plece în marş spre Palatul Parlamentui pentru a lipi pe zidul acestuia fotografii cu ei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite