Iohannis (PNL) a criticat coabitarea dintre Ponta şi Băsescu

Iohannis
(PNL) a criticat coabitarea dintre Ponta şi Băsescu

Klaus Iohannis l-a criticat pe Victor Ponta Foto: Adevărul

Prim-vicepreşedintele PNL,  Klaus Iohannis, a criticat, într-o emisiune televizată pactul de coabitare dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Klaus Iohannis a afirmat că „s-a ajuns prea repede la un pact de coabitare“ între preşedinte şi premier.

Prim-vicepreşedintele PNL a afirmat, la Antena 3, că numirea procurorilor şefi nu a fost discutată în interiorul USL. Liderul PNL a recunoscut că „USL nu este o alianţă simplă“. El a adăugat că este posibil să mai apară probleme în USL, dar este convins că alianţa va rezista până la alegerile din 2016.

Klaus Iohannis a avut şi sfaturi de politică externă pentru premierul Ponta. El a mai declarat că ar fi cazul ca premierul Victor Ponta să se întâlnească cu cancelarul german, Angela Merkel.
Iohannis a apreciat că ar fi bine ca întâlnirea dintre premierul României şi cancelarul german să aibă loc cât mai repede.
Prim-vicepreşedintele PNL, fost lider naţional al Forumului Democrat al Germanilor din România, a apreciat că el, dacă ar fi fost premier, s-ar fi văzut deja cu cancelarul Angela Merkel.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările