Iohannis: Tăriceanu creează impresia că e puţin obsedat. Persoanele obsedate nu fac bine politicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că nu va mai răspunde afirmaţiilor şi atacurilor venite din partea lui Călin Popescu-Tăriceanu, în condiţiile în care acesta „creează impresia că e puţin obsedat“ de ideea unui „stat paralel“ şi de aşa-zisele abuzuri ale Justiţiei.

„În România nu există nici forţe oculte, nici forţe subterane, şi, cu certitudine, nu există în România un stat paralel. Să ştiţi că o vreme am mai urmărit declaraţiile domnului (n.r. - Călin Popescu-Tăriceanu) menţionat de dumneavoastră, care a fost şi prim-ministru, a avut abordări câteodată interesant de urmărit. Dar, de la o vreme încoace, credeţi-mă, nu mai urmăresc afirmaţiile acestui domn, fiindcă au devenit din ce în ce mai ciudate. Câteodată se creează impresia că este puţin obsedat. Or, persoane puţin obsedate nu fac bine politicii. “, a declarat Klaus Iohannis.  

Liderul de la Palatul Cotroceni a subliniat că Tăriceanu a venit cu atacuri din ce în ce mai numeroase după ce a început să aibă probleme cu Justiţia. 

„Şi, culmea, aceste abordări foarte ciudate au apărut cu intensitate de când procurorii l-au deferit justiţiei pe acest domn“, a completat Klaus Iohannis. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite