Iohannis, după slujba de înmormântare a Regelui Mihai: Am condus astăzi pe ultimul drum un veritabil om de stat. Va rămâne un reper de integritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă seara, un scurt mesaj referitor la Regele Mihai,  după slujba de înmormântare care a avut loc la Catedrala Patriarhală din Bucureşti.

„Cu profund regret, am condus astăzi pe ultimul drum un veritabil om de stat, Regele Mihai I, care, cu demnitate şi curaj, şi-a reprezentat ţara în unele dintre cele mai grele vremuri ale istoriei noastre. Am fost impresionat de mulţimea de oameni care s-a alăturat cortegiului funerar, o autentică expresie a iubirii şi respectului românilor faţă de Regele Mihai I. Sunt convins că va rămâne în memoria naţională drept un reper de integritate, un simbol al solidarităţii şi al aspiraţiei către libertate“, a scris şeful statului, Klaus Iohannis, pe contul său de Facebook.  

image

FOTO Facebook Klaus Iohannis

Regele Mihai este înmormântat azi, la Curtea de Argeş, la funeralii participând reprezentanţi a zeci de case regale din întreaga lume.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite