Iohannis şi Ponta, urări pe Facebook de 8 Martie. Premierul a publicat o felicitare scrisă de fiica sa, Irina, în limbile română şi engleză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta au adresat felicitări doamnelor şi domnişoarelor, de 8 Martie FOTO Mediafax
Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta au adresat felicitări doamnelor şi domnişoarelor, de 8 Martie FOTO Mediafax

Preşedintele Klaus Iohannis le-a urat „La mulţi ani!“  de ziua lor „tuturor doamnelor şi domnişoarelor“, într-o postare de duminică pe pagina sa de Facebook, iar mesajul său a fost însoţit şi de un clip video. La rândul său, premierul Victor Ponta a publicat o felicitare adresată soţiei sale, Daciana, de către fiica lor, Irina.

„Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii le urez tuturor doamnelor şi domnişoarelor «La mulţi ani»!", este textul postării, iar în clipul video, de 43 de secunde, apar: cancelarul german Angela Merkel, principesa Margareta, judecătorul Livia Stanciu, procurorul Laura Kovesi, sportiva Simona Halep, politiciana Alina Gorghiu, diplomatul american Victoria Nuland şi, în final, soţia sa, Carmen Iohannis.

Premierul Victor Ponta a publicat, de asemenea, un clip video în care le urează „La mulţi ani!“ tuturor femeilor.

„Martie este cu siguranţă luna cea mai frumoasă din an – pentru că vine primăvara, pentru că avem atât de multe doamne pe care putem să le sărbătorim, să le dăm o floare, să le mulţumim pentru tot ce fac! La mulţi ani!“, a scris Ponta, pe Facebook.

Premierul a publicat şi o scrisoare adresată de fiica sa, Irina, mamei sale. Textul este redactat în limbile română şi engleză.

Felicitare Irina FOTO Facebook

Citeşte şi:

Ponta, despre „Fă, Doina!”: A fost, de departe, minciuna care m-a afectat cel mai tare în 2014

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Romexpo, unde a participat la o reuniune a femeilor din partid, că acuzaţiile care i s-au adus referitoare la faptul că i s-ar fi adresat cu „Fă, Doina!”, colegei sale, ministrul Doina Pană l-au afectat cel mai tare în 2014.

Ponta: Nu mă bucur când văd femei în cătuşe, chiar dacă sunt adversare politice

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, sâmbătă, că nu se bucură niciodată când vede femei în cătuşe, chiar dacă sunt adversare politice sau au făcut ceva rău, el menţionând că, în opinia sa, ţara care nu găseşte soluţii pentru ca o mamă cu doi copii să nu moară în închisoare e o ţară barbară.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite