Iohannis returnează „imediat“ banii din chirie încasaţi pe casa pierdută în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis va returna „imediat“ chiria încasată din noiembrie până luna aceasta pentru casa din Sibiu pe care a pierdut-o, în instanţă, în luna noiembie 2015, precizează Administraţia Prezidenţială într-un răspuns pentru HotNews.ro.

"Dl Klaus Iohannis a luat act de rectificarea Cărţii funciare nr. 9331 Sibiu în sensul radierii unor drepturi cu privire la imobilul care a făcut obiectul deciziei civile a Curţii de Apel Braşov. Dl Iohannis respectă pe deplin hotărârea justiţiei şi fără nici o îndoială va returna imediat sumele care i-au fost virate în bază contractului de inchieriere începând cu data comunicării deciziei civile a Curţii de Apel Braşov", potrivit unei precizări a Administraţiei Prezidenţiale, pentru HotNews.ro. 

Preşedintele Klaus Iohannis nu mai este, începând de luni, proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judecă de mai mulţi ani, fiind radiat din Cartea Funciară, însă mai are două căi de contestaţie, a declarat luni pentru Agerpres Puiu Nicolae Feşăn, directorul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sibiu.
 
Familia prezidenţială a pierdut definitiv imobilul de pe stradă Nicolae Bălcescu, nr. 29, din Sibiu, în noiembrie 2015 printr-o decizie a Curţii de Apel Braşov, după un proces care a durat 16 ani. În noiembrie anul trecut, Curtea de Apel a respins recursului formulat de soţii Iohannis şi menţinut decizia Tribunalului Braşov, din 2014, prin care contractul de vânzare-cumpărare a imobilului din Sibiu a fost anulat. Preşedintele Iohannis s-a declarat atunci nemulţumit de decizia instanţei din Braşov şi a anunţat că va apela la o cale extraordinară de atac, contestaţia în anulare. 
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite