Iohannis a refuzat să vorbească cu Varujan Vosganian la consultările de la Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu şi Varujan Vosganian
Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu şi Varujan Vosganian

Deputatul Varujan Vosganian, aflat în echipa ALDE care a mers la consultările de la Cotroceni, a afirmat, la TVR 1, că preşedintele Klaus Iohannis a refuzat să discute cu el.

”I-am explicat că şi cei trei milioane de români care fie n-au votat, fie şi-au anulat votul la referendum au şi ei dreptul la reprezentare politică şi eu, personal doresc să-i reprezint” a spus Vosganian, la TVR 1. 

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă preşedintele a înţeles mesajul, Varujan Vosganian a răspuns: ”Da. A spus că nu mai vorbeşte cu mine, ci cu şeful delegaţiei” a afirmat Varujan Vosganian, la TVR 1, în emisiunea ”România9”. Întrebat dacă e banc, liderul ALDE a afirmat că ”e prost, dar nu banc”.

Cu privire la pactul anunţat de Klaus Iohannis, Varujan Vosganian a susţinut: ”Am rămas siderat, noi, n-am discutat aşa ceva. Nici măcar intenţia nu ne-a spus-o”. 

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a răspuns cu ţâfnă, miercuri, la Cotroceni, când un ziarist l-a întrebat de ce nu l-a aşteptat în picioare pe preşedintele Klaus Iohannis, conform protocolului.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite