Iohannis a refuzat să răspundă la o întrebare despre câte articole are Constituţia României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrebat la o conferinţă de presă câte articole are Constituţia României, câte dintre acestea se referă la funcţia prezidenţială şi ce prevede primul dintre ele, Klaus Iohannis a refuzat să răspundă.

Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin-Liberale (ACL) la alegerile prezidenţiale din toamnă, a refuzat să răspundă la o întrebare a unui jurnalist despre Constituţia României.

 "Nu răspund la astfel de provocări. Sunt obişnuit să pun eu întrebările în calitatea mea de dascăl. Dacă aveţi întrebări politice, cu mare plăcere", a spus Iohannis în cadrul unei conferinţe de presă de la Braşov.

Iohannis a mai declarat, sâmbătă, că demersul preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, de a-l suspenda din nou pe Traian Băsescu din funcţia de Preşedinte al României, este "o nouă fumigenă", menţionând că îşi va exprima un punct de vedere când se va discuta în mod serios despre acest lucru.

Şi Vasile Blaga, preşedintele PDL, a spus că eventuala suspendare a lui Traian Băsescu este o temă falsă, cu scopul de arunca praf în ochii românilor.

Preşedintele Senatului, liderul PLR Călin Popescu Tăriceanu, a propus iniţierea procedurii de suspendare şi demitere a preşedintelui Băsescu, el avansând şi un calendar, vizând suspendare în preajma datei de 23 septembrie şi referendum de demitere în 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidenţialelor.


Iohannis: Suspendarea lui Băsescu este fumigena lui Tăriceanu

Tăriceanu propune iniţierea procedurii de suspendare a preşedintelui. Băsescu: „Intru în campanie şi nu o să le fie bine”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite