Iohannis, prima reacţie la plângerea penală făcută de Orban. „Simplu şi clar: nu comentez. Nu vreau să influenţez ancheta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşdintele Klaus Iohannis a refuzat să comenteze pe marginea plângerii penale făcute de liderul PNL Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă. „Nu vreau să apăra impresia că prin declaraţiile pe care le fac aş vrea să influenţez ancheta“, a motivat şeful statului.

„Nu comentez în nciun fel nici sesizarea depusă de domnul Orban, nici interpretările care s-au făcut de o anumită parte politică cu foarte multă isterie. În niciun caz nu vreau să apăra impresia că prin declaraţiile pe care le fac aş vrea să influenţez ancheta. Simplu şi clar: nu comentez. Nu am citit demersul lui Ludovic Orban, nu comentez“, a spus Iohannis. 

Premierul Viorica Dăncilă a spus că plângerea penală pentru înaltă trădare depusă împotriva sa de liderul PNL Ludovic Orban reprezintă un act deplasat şi s-a declarat convinsă că procurorii vor găsi drept ridicolă această sesizare, care este "ruptă de realitate”. Dăncilă a subliniat că nu ia în calcul demisia sa şi că i se pare că "lucrurile se leagă", în condiţiile în care şeful statului i-a cerut de patru ori demisia din funcţie, iar apoi liderul unui partid din opoziţie a depus la Parchet o plângere penală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite