Iohannis, parte a problemei, nu a soluţiei: sunteţi acolo de 30 de ani şi de 5 ani coabitaţi cu ei

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis împreună cu Viorica Dăncilă.
Klaus Iohannis împreună cu Viorica Dăncilă.

Discursul politizat al preşedintelui Klaus Iohannis din această seară m-a consternat şi asta în calitatea mea de tată, nu de alegător. Vinovaţii de eşecul statului din ultimii 30 de ani vin acum şi ne oferă lecţii despre ce este bine şi arată unii spre alţii cu degetul.

Am văzut discursul din această seară a preşedintelui Klaus Iohannis. Ca şi în cazul premierului Viorica Dăncilă, a fost unul politizat, aşa cum politizat a fost şi imediat după Colectiv.

Sunt momente când este mai bine să taci, dar cei vinovaţi nu au bunul simţ să o facă.

Domnule Klaus Iohannis, cumva în ultimii 5 ani a fost altcineva la conducerea acestei ţări, este altcineva în fruntea statului pe care ar trebui să îl conduceţi? Vă comportaţi ca un simplu spectator când în fapt sunteţi în capul structurilor de forţă ale statului (vorba vine de forţă căci discutăm de structuri mafiote antinaţionale).

Se vede de pe soare faptul că în aceşti 5 ani nu aţi făcut decât să coabitaţi cu cei pe care aruncaţi acum vina şi tot de 5 ani faceţi doar un joc de imagine când în fapt fraternizaţi cu ei.

Drama unor români nu constituie mijlocul pentru a vă face campanie, chiar dacă armata de troli a început să vă răspândească mesajul de parcă ar fi unul mesianic.

Domnule Iohannis: de 30 de ani faceţi politică şi sunteţi parte a problemei, nu a soluţiei. De aceea la alegerile europarlamentare oamenii au ieşit la vot şi au ales orice altceva şi numai PSD-UDMR-PNL nu, adică emanaţiile FSN, această cangrenă ce a cuprins ţara după 1989.

4 ani aţi folosit funcţia publică numai pentru călătorii fără valoare iar în ultimul an aţi folosit pârghiile statului pentru a vă lansa în cursa electorală înainte de termen.

Domnule Iohannis, nu sunteţi preşedinte că sunteţi cel mai bun, ci pur şi simplu că ceilalţi erau cu mult mai răi.

Discursul dumneavoastră nu mai are valoare pentru majoritatea românilor, s-au deşteptat.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite