Iohannis, palmă pentru Barna: „Au fost afirmaţii mai puţin fericite”. Ce spune despre demiterea lui Voiculescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis. FOTO presidency.ro
Klaus Iohannis. FOTO presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis l-a criticat voalat pe vicepremierul Dan Barna, cel care afirmase că întreaga campanie de vaccinare a mers prost, în contextul tensiunilor din Guvern. Şeful statului a catalogat aifrmaţiile lui Barna drept „mai puţin fericite”.

„Despre anumite contre din Guvern cu siguranţă aţi înţeles ce s-a întâmplat. Au fost afirmaţii mai puţin fericite din anumite părţi din Guvern. Campania de vaccinare a fost un succes. Am reuşit să obţinem un număr mare de doze şi să le folosim. E o reuşită certă”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, fiind întrebat ce părere are despre afirmaţia lui Dan Barna că întreaga campanie de vaccinare a fost un eşec. 

De asemenea, Klaus Iohannis s-a pronunţat şi pe tema noului acord din coaliţie.„Au negociat o formă de înţelegere politică care nu taie din atribuţiile nimănui. S-au înţeles să existe o formă aprofundată de consultare. Eu sunt convins că de acum coaliţia va funcţiona mai bine”, a subliniat şeful statului, referitor la protocolul încheiat între liderii coaliţiei de guvernare. 

Nu în ultimul rând, şeful statului a punctat faptul că demiterea lui Vlad Voiculescu a fost „corectă”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite