Iohannis: Nu mă tem absolut deloc de o suspendare, cum nu m-am temut niciodată. Nu există niciun temei

Iohannis: Nu mă tem absolut deloc de o suspendare, cum nu m-am temut niciodată. Nu există niciun temei

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, la Ploieşti, că nu se teme de o eventuală suspendare, aşa cum liderii PSD-ALDE anunţă pe la colţuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu mă tem absolut deloc de o suspendare, cum nu m-am temut niciodată. Nu există niciun temei şi cred că românii nu-şi doresc asta. Dacă vorbiţi de acel documente (rezoluţia PSD prin care Iohannis este considerat complice al statului paralel - n.r), mi se pare o abordare fundamental greşită“, a spus Klaus Iohannis.

PSD a adoptat o rezoluţie în care vorbeşte de „statul paralel şi ilegitim“, acesta fiind văzut responsabil de atacurile la adresa liderilor PSD şi de problemele cu Justiţia pe care le au aceştia. În document nu este explicat în mod clar cine ar face parte din statul paralel, ci se vorbeşte doar vag de anumite instituţii şi de faptul că preşedintele Klaus Iohannis e complice la acţiunile acestei entităţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările