Iohannis, nou atac virulent la PSD: Nu sunt dispus să intru într-un joc populist ordinar. E o moţiune neavenită politic

Iohannis, nou atac virulent la PSD: Nu sunt dispus să intru într-un joc populist ordinar. E o moţiune neavenită politic

Preşeidntele Klaus Iohannis. FOTO  Inquam Photos / George Călin

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat, miercuri, un atac foarte dur la adresa PSD, după ce Marcel Ciolacu a anunţat depunerea unei moţiuni de cenzură.

Ştiri pe aceeaşi temă

„E o moţiune neavenită politic. Nu sunt dispus să intru într-un joc populist ordinar, doar ca să arate că are foarte mulţi parlamentari.PSD vine cu texte populiste. Încearcă să dărâme Guvernul şi să prindă câteva voturi. Sunt ahtiaţi după putere. Suferă că nu mai sunt conectaţi la resursele bugetare”, a afirmat preşedintele Klaus Iohannis. 
 
 Şeful statului a subliniat faptul că nu-şi doreşte ca moţiunea de cenzură să treacă. Iohannis nu a vrut să dea detalii dacă va accepta conclucrarea cu un Guvern interimar sau va cere rapid un Guvern cu puteri pline, dacă va trece moţiunea de cenzură.
 
Klaus Iohannis şi-a criticat şi partidul din care vine pe tema racolării de primari din PSD şi alte formaţiuni care au susţinut PSD. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările