Iohannis, nou atac la adresa PSD: Le cer guvernanţilor să revină cu picioarele pe pământ. La PSD vedem încercarea permanentă de a găsi vinovaţii de serviciu

Iohannis, nou atac la adresa PSD: Le cer guvernanţilor să revină cu picioarele pe pământ. La PSD vedem încercarea permanentă de a găsi vinovaţii de serviciu

Klaus Iohannis. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Klaus Iohannis a atacat, marţi seară, PSD şi Guvernul Dăncilă pentru măsurile luate în ultimele luni şi pentru faptul că social-democraţii s-au lansat în numeroase critici la adresa multinaţionalelor şi a Băncii Naţionale a României.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Guvernul a schimbat peste noaspte regimul fiscal pentru unele din cele mai importante domenii“, a declarat Klaus Iohannis, referindu-se la OUG 114, ordonanţă prin care sunt impuse noi taxe. „Le cer guvernanţilor să revină cu picioarle pe pământ. Să înceteze experimentele fiscale  La PSD vedem încercarea permanentă de a găsi vinovaţii de serviciu: ba sunt companiile multinaţionale, ba BNR“, a completat şeful statului. 
 
Preşedintele României a criticat Guvernul şi pentru faptul că, deşi e sfârşitul lui ianuarie, nu există încă un proiect de buget pentru 2019. „E inadmisibil ca până la finalul lunii ianuarie să nu eixste nici măcar o proiecţie bugetară. Solicit Guvernului să vină cu un buget realist pentru 2019, construit pe baze credibile“, a mai afirmat Iohannis.  
 
Nu în ultimul rând, şeful statului a subliniat că cetăţenii vor fi cei care vor achita nota de plată pentru toate măsurile controversate ale PSD. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: