Iohannis, întrebat despre declaraţiile lui Dragnea privind posibilitatea fraudării alegerilor: „Chiar el?“

Iohannis, întrebat despre declaraţiile lui Dragnea privind posibilitatea fraudării alegerilor: „Chiar el?“

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a comentat ironic declaraţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit cărora PNL ar putea încerca fraudarea alegerilor. Întrebat despre declaraţia lui Dragnea, Iohannis a replicat zâmbind: „Chiar el?“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aflat la Iaşi, preşedintele Iohannis a fost întrebat de jurnalişti ce părere are despre declaraţiile lui Liviu Dragnea privind fraudarea alegerilor. "Chiar el?", a răspuns, ironic, Klaus Iohannis, fără a face alte comentarii.

Şi premierul Dacian Cioloş a ironizat îngrijorarea lui Liviu Dragnea privind posibilitatea fraudei electorale. ”Am înţeles că domnul Liviu Dragnea este îngrijorat de posibila fraudare a alegerilor parlamentare. Ştiu că dumnealui este un om cu experienţă în organizarea alegerilor şi mai ştiu că, în trecut, nu totul a mers bine din acest punct de vedere”, a scris Cioloş, pe Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că schimbările de la MAI şi de la AEP din ultima perioadă îi provoacă "suspiciuni", astfel încât a cerut BEC să pună la dispoziţia partidului aplicaţiile folosite pentru alegeri de către Autoritatea Electorală Permanentă, fiind de părere că liberalii ar încerca să fraudeze scrutinul.

Liviu Dragnea a declarat, duminică, la România TV, că are "suspiciuni" cu privire la schimbările de la MAI din ultime perioadă, precum şi ancheta DNA de la AEP.

Din acest motiv, Dragnea afirmă că a solicitat ca BEC să pună la dispoziţia partidului său aplicaţiile informatice folosite pentru distribuirea mandatelor, afirmând că nu este în regulă ca formaţiunile politice să nu aibă acces la ele în aceste condiţii. El a acuzat PNL că ar putea dori fraudarea alegerilor şi a indicat USR ca fiind de vină pentru situaţia de la AEP, pentru că instituţia ar fi făcut verificări la formaţiunea lui Nicuşor Dan, ceea ce a dus la ancheta DNA.

"Cei de la PNL se mişcă şi acţionează fără niciun fel de teamă că MAI i-ar certa măcar sau i-ar pune să intre în legalitate. (...) Ne fac să ne gândim serios că poate această disperare a lor (...) poate să îi ducă cu gândul ca aceste alegeri trebuie fraudate ca ei, cum-necum, să îşi pună Guvernul lor", a explicat Dragnea, la România TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările