Iohannis fuge de dezbateri: PSD încearcă tot felul de manevre. Mă concentrez pe întâlnirile cu alegătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis. FOTO AFP / Daniel Mihăilescu
Klaus Iohannis. FOTO AFP / Daniel Mihăilescu

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat luni seară că el preferă să se concentreze pe întâlnirile cu alegătorii în momentul în care a fost întrebat dacă va merge la o dezbatere cu Viorica Dăncilă. Apelurile candidatului PSD privind organizarea dezbaterilor au fost considerate „manevre”.

„Am făcut azi primele analize şi vom continua în şedinţa de campanie. Vreau să subliniez două lucruri: noua legislaţie privind votul în diasporă, pe care am solicitat-o imperativ, a fost foarte importantă. Am avut un record de participare. Nu s-a mai stat la coadă, oamenii n-au mai pierdut vremea la secţiile de votare. Le mulţumesc românilor din diaspora pentru participarea masivă”, a declarat Klaus Iohannis. 

Ulterior, şeful statului a lansat un atac la adresa Vioricăi Dăncilă. „Vedeţi că PSD încearcă tot felul de manevre şi vreau să cer românilor maximă vigilenţă când e vorba de PSD. Nu înseamnă să ne temem, ci să fim foarte atenţi şi să mergem la vot. Ar fi păcat să repetăm greşeala din 2016 când prin absenteism a fost adus la putere PSD. Am avut nevoie de aproape 3 ani până când i-am alungat de la putere, după ce una a promis şi alta a făcut. PSD a vrut să-şi subjuge statul”, a completat Iohannis. 

Întrebat dacă va merge la vreo dezbatere cu Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis a precizat:

„Vedeţi, încearcă PSD să atragă atenţia prin tot felul de manevre. Urmează să discut cu colegii. Eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul doi”

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite