Iohannis e în vacanţă în Tenerife. Ce spune Administraţia Prezidenţială, după ce o româncă a dezvăluit că preşedintele şi soţia sa se află pe insulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis se află într-o vizită privată în Germania şi Spania, între 3-10 februarie, potrivit unui răspuns al Admnistraţiei Prezidenţiale la solicitarea Mediafax, după ce o româncă stabilită în Tenerife anunţa pe Facebook hotelul la care stă şeful statului.

O româncă stabilită în Tenerife de mai mulţi ani, Adina Mihaela Chiru, a scris pe grupul de Facebook „Români în Tenerife” că preşedintele Iohannis poate fi văzut, alături de soţia sa, în celebra destinaţie de vacanţă.

„Dragi prieteni, dacă vreţi să îl vedeţi pe domnul preşedinte al României este în vacanţă în Tenerife cu scumpa lui soţie. Este cazat la hotel Abama, după cum ştiţi un hotel de 5 stele”, a scris Chiru.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, se află în perioada 3-10 februarie a.c. într-o vizită privată în Republica Federală Germania şi Regatul Spaniei”, se arată în răspunsul Administraţiei Prezidenţiale, la solicitarea Mediafax.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite