Iohannis e de acord cu o nouă nominalizare a lui Orban: „Că este Orban, îl accept, că este Cîţu, îl accept”. Atac la Dan Barna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Klaus Iohannis a declarat că e gata să îl accepte din nou premier pe Ludovic Orban, dacă partidele din coaliţia de guvernare ajung la un consens pe un nume.

„Lucrurile sunt complicate în aceste negocieri. Cum intri în negocieri sunt viziuni diferite, sunt scheme de minister diferite. Trebuie să avem răbdare ca partidele să negocieze.  E posibil să se înţeleagă în coaliţia de centru dreapta şi să vină cu o propunere. Aştept o majoritate şi un nume. Dacă se înţeleg şi vin cu o propunere o voi accepta. Că este Orban, îl accept, că este Cîţu, îl accept”, a subliniat Iohannis.

Şeful statului s-a declarat optimist privind negocierile. „Sper să meargă repede mai departe. Să avem răbdare. Să urmărim negocierile fără să încerce fiecare să se implice prin articole de presă”. 

Klaus Iohannis a lansat un atac şi la adresa lui Dan Barna: „Nu s-au înţeles pentru că sunt în negociere. Principalul motiv e că au încercat unii să negocieze via media. Ceea ce nu se face. Negocierea se face între echipele din partide”. 

Declaraţiile preşedintelui Iohannis pe tema formării noului guvern, de la minutul 28.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite