Iohannis, despre vizita lui Dragnea în Israel: Cine ştie ce înţelegeri secrete face cu evreii. Dăncilă vorbeşte strict în numele Guvernului, nu al României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus  Iohannis
Klaus  Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe Liviu Dragnea şi pe Viorica Dăncilă pentru vizita pe care aceştia o fac în Israel. Şeful statului s-a întrebat ce „înţelegeri secrete“ ar putea face liderul PSD cu israelienii şi că aşteaptă ca Dăncilă să vină cu explicaţii când se întoarce.

„Această vizită pe care o face premierul şi, se pare că preşedintele Camerei, în Israel are câteva ciudăţenii. Una e că nu au venit la discuţii. Doamna Dăncilă nu a primit mandat. A vorbit strict în numele Guvernului, nu pentru România“, a declarat Klaus Iohannis.   

Şeful statului s-a declarat îngrijorat de „secretomania“ vizitei şi de alte implicaţii. „M-a îngrijorat secretomania în care s-a organizat plecarea. Nu am mai pomenit ca premierul să anunţe seara târziu plecarea. În vizită turistică poate să plece oricine, oricând. Când pleacă persoana care conduce Guvernul, trebuie să se ştie mai multe.

Despre domnul Dragnea s-a aflat că a plecat acolo doar după ce a ajuns. Nu ştiu care sunt dedesubturile. Cine ştie ce înţelegeri secrete face Dragnea cu evrei“, a completat Iohannis.

„Sper ca la revenire să aibă bunul-simţ să explice ce au făcut“, a conchis şeful statului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite