Iohannis, despre traseiştii primiţi în PNL: Au fost politicieni care au susţinut demersurile PNL, în baza unor negocieri politice

Iohannis, despre traseiştii primiţi în PNL: Au fost politicieni care au susţinut demersurile PNL, în baza unor negocieri politice

Ludovic Orban si Klaus Iohannis FOTO Inquam Photos/Alberto Grosescu

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, referindu-se la admiterea în PNL a unor parlamentari care au susţinut moţiunea de cenzură care a dus la căderea Guvernului Dăncilă, că este vorba de politicioeni care au susţinut demersurile PNL, în baza unor negocieri politice, care s-au finalizat astfel.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este evident că au fost politicieni care au sprijinit activ demersurile PNL şi este evident că aceste lucruri s-au făcut în baza unor negocieri politice care s-au finalizat cu acţiunile pe care le-aţi văzut”, a răspuns Iohannis.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat că s-a aprobat un protocol de integrare în PNL a celor care au fost alături de formaţiune la moţiunea de cenzură şi la învestirea Guvernului.

„La nivel naţional, vor fi cooptaţi în structurile de conducere domnul rector Sorin Câmpeanu şi cu domnul fost ministru al Agriculturii Daniel Constantin”, a spus Orban, menţionând că aceştia au luat decizia de a fi alături de PNL şi „nicidecum să rămână rătăciţi pe la uşile PSD... Aşa cum sunt alţii”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: