Iohannis, despre certurile din PSD: O totală harababură. PSD schimbă feţe dar nu schimbă năravul. Luptă pentru baroni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis FOTO presidency.ro
Klaus Iohannis FOTO presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seară, la finalul şedinţei CSAT, că certurile de noaptea trecută de la PSD arată o „total harababură”, că partidul nu s-a schimbat cu nimic şi că „nu a înţeles nimic din aceste înfrângeri electorale”.

Întrebat ce părere are despre certurile ivite între liderii PSD, preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că formaţiunea schimbă „feţe” dar nu schimbă „năravul”.

„PSD-ul nu s-a schimbat aseară. Să nu avem o impresie greşită. PSD-ul este de o bună vreme încoace condus de aşa-zişii baroni locali. Acest lucru nu s-a schimbat. Ce s-a schimbat ieri a fost că unii au luat locul altora. După părerea mea PSD-ul nu a înţeles nimic din aceste înfrângeri electorale. Felul în care s-a prezentat public aseară îmi arată acolo o total harababură. PSD schimbă feţe dar nu schimbă năravul. Rămâne un partid nedemocratic, nereformat, care nu doreşte să se implice pentru români ci pentru proprii baroni locali”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

De asemenea, şeful Statului a explicat că va continua întâlnirile cu miniştri şi că susţine alegerea primarilor în două tururi. De asemenea, în privinţa alegerilor anticipate, Iohannis şi-a arătat în continuare spijinul pentru această iniţiativă şi a spus că şi-ar dori ca acestea să aibă loc în primăvara anului viitor.


„Există mai multe iniţiative în Parlament. Sunt formaţiuni care-şi doresc acest lucru. De exemplu PNL doreşte alegerea primarilor în două tururi. Dar ştiu că există şi formaţiuni care nu doresc aceste lucruri, precum PSD. E evident că Guvernul şi PNL vor căuta cele mai bune soluţii pentru a promova o astfel de legislaţie”, a adăugat Iohannis.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite