Iohannis, despre atacurile PSD: Se vede faţa foarte urâtă a PSD. Împroaşcă venin, minciuni, fake news

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri seară, că prin atacurile pe care reprezentanţii social-democraţi le au la adresa liberalilor se poate observa faţa urâtă a PSD.

„Nu am de când să răspund la atacurile PSD, dar pot să vă spun ce am spus şi acum o jumătate de oră, la o întâlnire cu primarii. Încet, dar sigur, se vede faţa foarte urâtă a PSD. Împroaşcă venin, minciuni, fake news. Acesta este PSD, aşa ştiu ei să îşi facă campanie şi cred că în acest fel îşi fac singuri un deserviciu, nu este nevoie să le dăm un răspuns, o să le dea alegătorii un răspuns foarte convingător”, a declarat Klaus Iohannis, înaintea unei întâlniri cu liberalii din Baia Mare. 

Preşedintele a reiterat că nu va merge la nicio dezbatere cu Viorica Dăncilă, ci preferă să meargă la o dezbatere cu politologi, sociologi şi jurnalişti. 

„Eu o să merg marţi la întâlnirea pe care o organizez eu cu politologi, jurnalişti, cu formatori de opinie. Vom avea o discuţie aşezată şi foarte bună şi lămuritoare pentru români”a subliniat Iohannis. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite