Iohannis, despre accidentul lui Lucian Bode: Nu e bine să te grăbeşti. Se vede nevoia dezvoltării infrastructurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Calin
FOTO Inquam Photos / George Calin

Preşedintele Klaus Iohannis a evitat miercuri să răspundă dacă e de părere că ministrul Transporturilor ar avea o responsabilitate în accidentul în care acesta a fost implicat. În schimb, şeful Statului a subliniat că „nu e bine să te grăbeşti” şi că accidentul a arătat „nevoia dezvoltării infrstructurii”.

„E regretabil că se produce un accident. Putem trage 2 concluzii: nu e bine să te grăbeşti, se vede clar nevoia dezvoltării infrastructurii. Partea bună e că nu a fost nimeni grav rănit. Autorităţile vor face investigaţiile de vigoare”, a declarat miercuri preşedintele Klaus Iohannis.

Reamintim că, luni, Ministrul Transporturilor Lucian Bode a fost rănit uşor în urma unui accident rutier provocat de şoferul său care a încercat să facă o depăşire regulamentară, lovind însă o altă maşină. Şoferul ministrului a rămas fără permis.

Maşina ministrului Lucian Bode care a fost implicată în accidentul rutier din judeţul Argeş a fost filmată circulând mult pe contrasens. „Am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târziu”, afirmă cel care a postat imaginile în mediul online.

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat miercuri, dacă este normal ca un demnitar să circule cum a făcut-o Lucian Bode, maşina ministrului Transporturilor mergând mai mult pe contrasens până a provocat un accident în judeţul Argeş, precizând că depinde de situaţia în care se găseşte. Primul ministru a mai spus că va avea o discuţie cu ministrul pe această temă.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite