Iohannis: Memoria martirilor de la Revoluţie, întinată de încercările unor infractori, în frunte cu Dragnea, de a impune amnistia şi graţierea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis continuă atacurile la adresa lui Liviu Dragnea. Şeful statului a publicat un mesaj referitor la Revoluţia din 1989, în care s-a referit şi la liderul PSD, cel care a anunţat că vrea amnistie şi graţiere.

„În urmă cu 29 de ani, românii apărau cu propria viaţă libertatea şi democraţia. Idealurile Revoluţiei din Decembrie 1989 stau la baza Constituţiei noastre, care este garanţia supremă că sacrificiul pentru drepturi şi libertăţi fundamentale nu a fost în zadar. Astăzi, memoria acestor martiri este întinată de încercările disperate ale unor infractori, în frunte cu Liviu Dragnea, de a impune amnistia şi graţierea. România nu se va întoarce la epoca de neagră amintire a partidului-stat“, a scris Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Anterior, şeful statului a anunţat că cere Guvernului să-i trimită ordinea de zi a fiecărei şedinţe, în încercarea de a împiedica o ordonanţă pe amnistie şi graţiere. 

Liviu Dragnea a cerut duminică, în faţa Consiliului Naţional al PSD, să se ia o decizie la nivel guvernamental privind amnistia şi graţierea. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite