Iohannis face apel ca diaspora să meargă la vot: Ţara noastră are mare nevoie de fiecare dintre voi, oriunde v-aţi afla VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis FOTO Arhivă
Klaus Iohannis FOTO Arhivă

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut un apel vineri dimineaţa la românii din diaspora, pe care îi îndeamnă să meargă la vot, amintind că în 2016 absenteismul a fost cauza care a adus la putere PSD, „cea mai nocivă guvernare din istoria post decembristă”.

„Începând de astăzi, timp de trei zile, românii din străinătate votează la alegerile prezidenţiale! Dragi români, veniţi la vot pentru că ţara noastră are mare nevoie de fiecare dintre voi, oriunde v-aţi afla. În 2016, absenteismul a adus la putere PSD, cea mai nocivă guvernare din istoria post decembristă, o guvernare împotriva românilor.

Alegeţi, aşadar, cu înţelepciune, cu gândul la viitorul vostru şi al României! Împreună vom construi România normală, pe care ne-o dorim cu toţii! Vă aştept la vot! #PentruRomâniaNormală”, a afirmat preşedintele Klaus Iohannis pe Facebook.

Primii români din diaspora care au votat la alegerile prezidenţiale din 2019 au fost cei din Auckland, Noua Zeelandă, unde, în prezent, s-au prezentat la urne 19 români. În contextul în care votul din străinătate se desfăşoară pe parcursul a trei zile, şi diaspora din mai multe ţări, precum Afganistan, Japonia sau Turcia a început pună ştampila pentru preşedinte.

VIDEO Facebook / Klaus Iohannis:

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite