Iohannis anunţă redeschiderea pieţelor de la sfârşitul acestei săptămâni

Iohannis anunţă redeschiderea pieţelor de la sfârşitul acestei săptămâni

Pieţele agroalimentare vor fi redeschise de la sfârşitul acestei săptămâni, a anunţat miercuri preşedintele Klaus Iohannis.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Daţi-mi voie să trec foarte scurt şi la tema numărul 1 din spaţiul public –pandemia. Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni numărul de persoane infectate a scăzut semnificativ. Da, probabil în perioada înainte de sărbători s-a testat mai puţin, dar această scădere se poate observa peste tot în Europa. Această scădere nu e o întâmplare, o înşurubare la date, ci este o realitate, facem parte din ţările europene unde se înregistrează o scădere”, a afirmat Klaus Iohannis, marţi, la deschiderea Tronsonului de Autostradă A7 - varianta ocolitoare Bacău.

Şeful statului a subliniat că de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele. „După discuţii cu specialiştii, am decis ca de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele. E cu siguranţă o veste bună şi pentru producătorii care vor să vândă în pieţe, dar şi pentru românii care vor să îşi facă provizii din timp pentru sărbătorile de iarnă”, a completat Iohannis.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările