Iohannis: Activitatea de votare e una care trebuie să respecte normele stabilite de Ministerul Sănătăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis FOTO presidency.ro
Klaus Iohannis FOTO presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, întrebat fiind dacă este sigur ca oamenii să meargă la vot în 27 septembrie, că activitatea de votare trebuie să respecte mai multe norme, care să fie stabilite de Ministerul Sănătăţii. ”În condiţiile în care vom avea toate aceste norme în vigoare, votarea poate să fie sigură”, a spus Iohannis.

Iohannis a fost întrebat, în conferinţa de presă susţinută miercuri, dacă, în contextul scenariului roşu pentru copii, este sigur ca în 27 septembrie să meargă la vot părinţii şi bunicii.

”Nu trebuie să facem o confuzie între activitatea şcolară şi de vot. Activitatea şcolară implică foarte mulţi copii. Activitatea de votare care se desfăşoară în aceeleaşi spaţii e una care trebuie să respecte normele stabilite de Ministerul Sănătăţii, dar e clar că trebuie stabilite norme. În condiţiile în care vom avea toate aceste norme în vigoare, votarea poate să fie sigură”, a afirmat Iohannis.

Vezi şi: VIDEO Iohannis: Pe 14 septembrie începe noul an şcolar. Se merge fizic la şcoală. Avem trei scenarii. În scenariul roşu se face învăţământ online

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite